Toplana A.D.

You are here: Home

Прекршајне пријаве због искључења

     Топлана Бања Лука ће обавјестити комуналну полицију, а након тога и покренути прекршајни поступак пред надлежним  судом против фирми које врше искључење купаца топлотне енергије са система централног гријања без сагласности Топлане. У Топлану су запримљене потврде фирми које су извршиле искључење, а то је Епи Градишка, као и бањалучке фирме: Интерметал, Гријање, Еуромонт,Термомонтажа,Водомонт, Техсан, Гри-вент,Водотерм и Ал клима.

     - Радови на инсталацијама нису  дозвољи без писмене сагласности Топлане, а поменуте фирме су се оглушиле о Одлуку о општим условима за испоруку топлотне енергије Града Бања Лука (СГ ГБЛ 26/13) којом су регулисани услови за прикључење или искључење кућних инсталација –рекао је в.д. директора др Мићо Миловановић.

      Према његовим ријечима, Топлана је приморана да ове фирме пријави комуналној полицији која врши надзор над прописима који регулишу комуналну дјелатност.

    - Овим путем апелујемо на ове, као и на друге фирме да не врше искључења са централног система гријања  јер на тај начин крше закон због чега ћемо против истих предузети све радње у складу са законом и захтјевати да буду кажњене- истакао је др Мићо Миловановић.

 

Саопштење за јавност-ремонт

     

      Поштовани,

      обавјештавамо вас да је Топлана а.д. Бања Лука данас (04.07.2017.) почела са прекопавањем јавне асфалтне површине тротоара у Булевару војводе Степе Степановића бр.56, укупне површине 25 м².

     Радови ће се изводити у временском периоду од 08 до 20 часова. Предвиђено је да ће радови бити завршени до 20.07.2017. год .

      Моле се возачи, као и пјешаци и сви други учесници у саобраћају да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију у овим улицама.

      Топлана ове радове обавља у редовном годишњем ремонту како би се што квалитетније припремила за наредну гријну сезону.

      С поштовањем.

                                                                                                  В.д. ДИРЕКТОР-а

                                                                                        Др Мићо Миловановић, дипл.ек.

 

Др Мићо Миловановић, директор Топлане Бањалука: Еко-топлана једини спас

Mićo Milovanović

     

    Изградњом "Еко-топлане" биће ријешен дугогодишњи комунални и финансијски проблем града. Захваљујући постројењу на дрву сјечку, која ће замијенити мазут као најскупљи енергент, биће дугорочно ријешен проблем гријања у Бањалуци, каже директор "Топлане" Бањалука Мићо Миловановић.

Опширније...
 

Приједлог одлуке о измјени Одлуке о другој емисији обвезница

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО

„ТОПЛАНА“  БАЊА ЛУКА                                                               ПРИЈЕДЛОГ

-Скупштина акционара-

Број:

Дана, _______ године

 

      На основу члана 281 Закона о привредним друштвима Републике Српске („Службени гласник Републике Српске“ број 127/08, 58/09, 100/11 и 67/13) и чланова 6, 23 и 60 Закона о тржишту хартија од вриједности („Службени гласник Републике Српске“ бр. 92/06 34/09, 30/12, 59/13, 108/13 и 04/17) а у вези са чланом 24. став 1. тачка 20. Статута Топлана а.д. Бања Лука, Скупштина акционара Топлана а.д. Бања Лука, на сједници, одржаној дана 1.6.2017. године донијела је сљедећу

ОДЛУКУ

о измјени Одлуке о другој емисији обвезница

упућеној квалификованом инвеститору

без обавезе објављивања проспекта

Опширније...
 

Сазив ванредне сједнице Скупштине акционара за 01.06.2017.

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО

„ТОПЛАНА“ БАЊА ЛУКА

Број:04-8058/2017

Датум: 12.05.2017.година

   На основу чл. 5. Закона о јавним предузећима (Службени гласник Републике Српске, бр: 75/04, 78/11), чл.272. Закона о привредним друштвима (Службени гласник Републике Српске, бр: 127/08, 58/09, 100/11 и 67/13), те чл. 54. став 1. тачка 4. Статута „Топлана" а.д. Бања Лука Надзорни одбор „Топлана" а.д. Бања Лука

САЗИВА

ванредну сједницу Скупштине акционара

„Топлана" а.д. Бања Лука

Опширније...
 

Страна 1 од 8

Инфо

gezerken grdm cok gzel cok iyi bir Porno video izleme sitesi ben memmun kaldım sizde girip bakmalısınız

ТВ реклама